Home Tips en Inspiratie 5 redenen waarom The Twelve-parket zorgt voor zen in huis

5 redenen waarom The Twelve-parket zorgt voor zen in huis

Mindfulness Day: even vertragen en ontspannen. Dankzij The Twelve kan je dit zengevoel elke dag opnieuw beleven. Twaalf zorgvuldig geselecteerde parketdesigns waarmee jij je kunt focussen op wat echt telt: ontspannen genieten van een mooi, comfortabel en onderhoudsvriendelijk interieur. Ontdek de vijf redenen die van een The Twelve-parket je zen-maatje bij uitstek maken.

1. Duurzame én robuuste houten vloer

Met onze parket kun je opgelucht ademhalen: de planken van je The Twelve-parket komen uit 100% Europees bossen en voldoen aan alle voorwaarden voor het PEFC-label. Duurzaam, dus. Bovendien is je vloer ook slijtvast: de meerlagige eikenhouten of notenhouten planken hebben een robuuste toplaag van 3,5 mm. Dat maakt dat je parket niet uitzet of inkrimpt door vochtigheid of temperatuurverschil. Als dat je niet op beide oren doet slapen…

Ontdek onze duurzame belofte.

 

2. Onderhoudsvriendelijk hout: da’s pas zen!

Elke The Twelve-plank is bewerkt met sterke behandelingsolie. Zo is je vloer – meteen na de installatie – stapklaar. Dankzij zijn easy cleaning toplaag maak je deze parketvloer even makkelijk schoon als laminaat of tegels. Gewoon met een zachte stofzuigerborstel of licht vochtige veegborstel overheen gaan, en klaar! Eens grondiger reinigen? Als je vloerverwarming hebt, breng je best tweemaal per jaar onderhoudsolie aan om het hout te voeden. Zo blijft het langer schoon.

 

3. Parket: ook geschikt voor vloerverwarming

Begin jij je dag met yoga, pilates of een paar push-ups? Met het parket van The Twelve hoef je niet eens je matje boven te halen. Het echte hout voelt warm en zacht aan: ideaal dus voor een meditatie of bodyscan. Mag het een tikje warmer voor jou? Geen probleem: onze volledige collectie is geschikt voor vloerverwarming.

Ontdek het comfort van The Twelve.

 

4. Ontdek je unieke design, vrijblijvend

Ons assortiment telt twaalf designs en toch is geen enkele vloer hetzelfde. De toplaag van elke plank is van echt noten- of eikenhout. Dat zorgt voor die unieke nervenstructuur en natuurlijke kleuren die de ruimte die natuurlijke en rustgevende uitstraling geven. Zelf zien hoe hoe je favoriete The Twelve-vloer jouw interieur dat zen-allure geeft? Bestel je gratis parketstaal op onze site.

 

5. Parket met persoonlijkheid

Met The Twelve creëerden we een collectie knappe vloeren van authentiek hout. Er is er zeker eentje die jouw thuis nog mooier maakt. Alle twaalf hebben ze namelijk een eigen naam en uitgesproken persoonlijkheid. Zo vind je gemakkelijk de vloer die het beste bij jouw levensstijl past. Ontdek alle twaalf unieke houten vloeren van The Twelve op de site. Of beter nog: beleef ze bij een The Twelve-dealer in je buurt.

Vind de dichtstbijzijnde dealer.

Zoek jouw verkooppunt

Eentje uit The Twelve kiezen? Wandel binnen bij onze verdelers en voel de warmte van het hout en de afwerkingsgraad van elke vezel. Onze vakmannen staan je graag met raad en daad bij om je te helpen bij je keuze.