Home Tips en Inspiratie The Twelve parket, ideaal met vloerverwarming

The Twelve parket, ideaal met vloerverwarming

Vloerverwarming zorgt voor dat extra wooncomfort in je huis. Daarnaast is het veel energiezuiniger en ruimtebesparend. Allemaal voordelen die je niet zou moeten laten vallen omwille van je vloerkeuze. Met een The Twelve parket hoeft dat ook helemaal niet.

 

Huh, parket en vloerverwarming?

Nee, je bent het niet verkeerd aan het lezen. Onze parketvloeren kunnen temperaturen tot wel 27°C verdragen. The Twelve is opgebouwd uit 3 lagen, waarbij de bovenste robuuste laag, de toplaag, 3 mm dik is. Die verschillende lagen zorgen ervoor dat jouw parket helemaal niet uitzet of krimpt door vochtigheid of temperatuurverschil. Daarom durven wij 20 jaar garantie geven.

En net omdat dit geen massief parket is, geleidt The Twelve beter en wordt het vlugger warm bij je thuis. Je blote voetjes, die danken je. En euh, heb je geen vloerverwarming? No worries, want parket op zich hoeft geen vloerverwarming om er warm en gezellig uit te zien.

Voor persoonlijk advies raden we je aan om het eens na te vragen aan een van onze verdelers.

 

Woonkamer parket met kat op vloer The Twelve

Zoek jouw verkooppunt

Eentje uit The Twelve kiezen? Wandel binnen bij onze verdelers en voel de warmte van het hout en de afwerkingsgraad van elke vezel. Onze vakmannen staan je graag met raad en daad bij om je te helpen bij je keuze.