Home Tips en Inspiratie Welke parketvloer past bij jouw persoonlijkheid? Je favoriete cocktail verklapt je voorkeur.

Welke parketvloer past bij jouw persoonlijkheid? Je favoriete cocktail verklapt je voorkeur.

De zomers in België nodigen tot laat in september uit tot zuiderse gezelligheid. Zet dus je ramen en deuren open en nodig je vrienden of familie uit voor een etentje mét aperitief. Cocktail of een heerlijk glaasje fris: wat is jouw favoriete drankje? Wedden dat we op basis daarvan meteen ook je ideale parketvloer kunnen raden?

 

Met je beste vrienden een (na-)zomers feestje beleven, daar kan toch niets tegenop? Maar wat serveer jij je gasten? Zoveel mensen, zoveel smaken. Waar de ene graag de nieuwste trends volgt, houdt de ander het liever op zijn vertrouwde recept. Dat is zo voor je favoriete cocktail of mocktail, maar ook voor je favoriete interieur: ze weerspiegelen wie je bent. Daarom heeft The Twelve voor iedereen de houten vloer die bij zijn of haar persoonlijkheid past. Check even welk parket met jouw favoriete drankje matcht.

 

Mojito royal: parketvloer Alice

Wit wijntje, iemand? Neen, doe jou maar een cavacocktail of mocktail met een Latijns-Amerikaanse twist. Tintelfrisse limoen, pittige munt, rietsuiker en (alcoholvrije) rum en cava. Oowie! Die mojito royal swingt! Net als jij, met je vrienden op je lichtkleurige Alice-dansvloer. Voor krassen of scharren hoef je immers niet bang te zijn: je parket kan tegen een stevig danspasje. Let’s salsa!

Beleef Alice: de swingende parketvloer

Dry Martini: Jack, eikenhouten parket 

Shaken not stirred … jij laat je niet snel uit je lood slaan. Voor jou is een dry martini of alcholovrije martini (mét tonic) dan ook het enige aperitief met stijl. Klassiek, met klasse: zo ben jij. Sweater, cocktaildress of smoking: je bent altijd om door een ringetje te halen. Ook je interieur weerspiegelt die onberispelijke persoonlijkheid. Jij kiest voor Jack, een meerlaags parket met karakter. Lichtkleurig eikenhout dat natuurlijk aanvoelt, klasse uitstraalt en onverstoorbaar sterk is.

Check Jack: onverstoorbaar eiken parket

Long Island ice tea: Karen, donkerkleurig parket

Als het op smaak aankomt, weet jij wat je wil. Laat anderen maar experimenteren: jij kent je klassiekers en zweert erbij. Een huisbereide ice tea of en long island ice tea, bijvoorbeeld. Niks extravagant: klassieke ingrediënten met frisse smaaktoetsen. Duidelijkheid, daar hou jij van. Als parketvloer kies jij daarom ook voor Karen:  stijlvol, een tikje rustiek, maar heel authentiek. Warm en donkerkleurig parket als een klassevol decor voor je leven.

Ontdek Karen: donker parket

Cosmopolitan: Ellen, de natuurlijke plankenvloer

Reizen, sporten of de ongerepte natuur intrekken … Jij bent een avonturier, non-comformist. Wat niet wil zeggen dat je geen comfort wil. Jij komt graag thuis in een warm, gezellig nest. Maar vooral: in een authentiek intererieur. Daarom kies je voor Ellen, het parket waarbij geen enkele plank dezelfde is. Een houten vloer die met zijn knopen en nerven wat ruwer maar vooral natuurlijker oogt. Uniek, dus. Zoals jij dat bent. En daar klink jij graag op: met een cosmopolitan of mango mule mocktail.

Ontdek Ellen: natuurlijke plankenvloer

 

Zit je favoriete drankje hier niet tussen? Of drink je geen cocktails of mocktails? Geen nood: met The Twelve creëerden we een collectie knappe en veelzijdige parketvloeren. Alle twaalf, met een eigen naam en uitgesproken persoonlijkheid. Zo vind je gemakkelijk de houten vloer die het beste bij jouw levenstijl past. Ontdek alle 12 parketvloeren van The Twelve op de site. Of beter nog: beleef ze bij een The Twelve-dealer in je buurt.

Vind je dealer

Zoek jouw verkooppunt

Eentje uit The Twelve kiezen? Wandel binnen bij onze verdelers en voel de warmte van het hout en de afwerkingsgraad van elke vezel. Onze vakmannen staan je graag met raad en daad bij om je te helpen bij je keuze.