Woonkamer

De woonkamer is toch wel de meest gebruikte ruimte in heel het huis. Daarom is een juiste vloer vinden echt belangrijk, hij moet even multifunctioneel zijn als de ruimte zelf natuurlijk. Want naast het vele bingewatchen en de easy sundays zijn er natuurlijk ook heel wat drukkere momenten. The Twelve parketvloeren is per-fect voor in de leefruimte.

 

Houten vloeren
Woonkamer parket open haard The Twelve 04 David
Warm parket voor jouw leefruimte.

Onze houten vloeren brengen je woonkamer weer tot leven. De eiken parketvloeren van The Twelve zijn warm en uitnodigend van kleur. Precies wat elke een woonkamer nodig heeft. Om het makkelijk te maken en je geen ellenlange lijsten te moeten voorschotelen met alle vloeropties, hebben we er gewoon twaalf ontworpen. Geen dertien, anders klopte de naam natuurlijk niet meer 😉. Bij elke interieurstijl past een vloer van The Twelve, daarvan zijn we overtuigd.

Waarom je verzot zal zijn op jouw nieuwe The Twelve vloer.

The Twelve is meerlaags parket. Da’s geen massief parket, horen we je zeggen? Inderdaad, maar net daarom biedt dit wél enkele belangrijke voordelen.

 

Warm gevoel, warme voetjes.

The Twelve parket kan ook met vloerverwarming. Ja, je leest het goed. Met ons parket kan je tot wel 27°C gaan zonder vervormingen. En net omdat dit geen massief parket is, geleidt The Twelve beter en wordt het vlugger warm bij je thuis. Je blote voetjes, die danken je. En euh, heb je geen vloerverwarming? No worries, want parket op zich hoeft geen vloerverwarming om er warm en gezellig uit te zien.

 

Made in Europe.

Duurzaamheid is bij ons echt belangrijk. Met The Twelve hebben we er daarom voor gezorgd dat alles van dichtbij komt en niet van ver. Niet van China dus, maar van hier in Europa. Daarnaast werken we alleen maar met hout uit duurzaam beheerde bossen, gewaarborgd door PEFC. Dus met een vloer van The Twelve krijg je niet alleen karakter in je woonkamer, maar draag je ook nog eens een steentje bij tot een duurzame wereld. Da’s toch super?

 

Snel en makkelijk onderhoud.

Good news, met een The Twelve parket voldoet het om gewoon eens te stofzuigen of met een zachte veegborstel over je vloer te gaan. Wanneer je jouw parket dan toch eens grondiger wilt reinigen en opfrissen staan The Twelve Parketzeep en The Twelve Onderhoudsolie voor je klaar.

 

Lang leven de garantie.

Bij The Twelve zijn we heel zeker van onze vloeren. Daarom geven we bij elke parketvloer 20 jaar garantie. Zo kan jij de volgende decennia op beide oren slapen.

 

Bekijk onze parketvloeren
Woonkamer parket The Twelve 11 Karen

Zoek jouw verkooppunt

Eentje uit The Twelve kiezen? Wandel binnen bij onze verdelers en voel de warmte van het hout en de afwerkingsgraad van elke vezel. Onze vakmannen staan je graag met raad en daad bij om je te helpen bij je keuze.