Eetkamer

Met parket ontvang je gasten in stijl in je eetkamer. Gezellig samenkomen om iets te vieren, het glas heffen tijdens een jolig aperitief of je gasten culinair verwennen, het vindt allemaal plaats in de eetkamer. Dé plek waar alles gebeurt en waar je dus graag je gasten ontvangt in stijl.

 

Nu we samenkomen met vrienden en familie meer dan ooit appreciëren, is het misschien wel het ideale moment om de eetkamer eens op te frissen. Naast de perfecte stoelen vinden voor je bij je eettafel, de mooiste bordenset en wijnglazen die helemaal in je interieurstijl passen, is een vloer kiezen niet even onbelangrijk. Met een houten vloer kan je de hele sfeer in de ruimte bepalen.

Houten vloeren

Pick a style

Of je nu voor een Scandinavische, landelijke of juist moderne look gaat, met een eiken vloer sla je nooit de plank mis. Daarnaast weten we dat niet elk parket bij iedereen past, daar zijn we heilig van overtuigd bij The Twelve. Daarom hebben we naast de collectie te nummeren, elke vloer ook een naam gegeven. Zo kun je zelf een persoonlijke band smeden met de stijl van parket die het dichtst bij je ligt. Daarnaast maken we alles graag zo makkelijk mogelijk. In slechts drie stappen kan je jouw droomvloer vinden voor in je eetkamer. Met onze twaalf vloeren is er voor elke stijl wel een passende vloer.

 

Een vloer om thuis mee te komen

Naast gasten ontvangen, blijf jij natuurlijk het belangrijkste. ’s Ochtends bij het ontbijt even de krant checken of je social media… het gebeurt allemaal in de eetkamer. Een vloer moet naast stijlvol dus ook warm en huiselijk aanvoelen. Een eiken vloer is de perfecte combinatie hiervoor. Daarnaast is het eik van The Twelve 100% Europees. Niet van China dus, wel van hier. Zo draag jij ook jouw extra steentje bij aan een duurzamere wereld. Als dat niet top is!

Ontdek hier meer over ons duurzaam bosbeheer en jouw nieuwe droomvloer.

 

Garantie verzekerd

Nog niet overtuigd? Omdat het parket van The Twelve geen massief parket is, biedt het wel enkele belangrijke voordelen. The Twelve is opgebouwd uit 3 lagen, waarbij de bovenste robuuste laag, de toplaag, 3 mm dik is. Die verschillende lagen zorgen ervoor dat jouw parket helemaal niet uitzet of krimpt door vochtigheid of temperatuurverschil. Daarom durven wij 20 jaar garantie geven.

Bekijk nu de volledige collectie en kom binnenkort in stijl thuis op een van onze houten vloeren.

Houten vloeren

Zoek jouw verkooppunt

Eentje uit The Twelve kiezen? Wandel binnen bij onze verdelers en voel de warmte van het hout en de afwerkingsgraad van elke vezel. Onze vakmannen staan je graag met raad en daad bij om je te helpen bij je keuze.