Home Tips en Inspiratie Richt je slaapkamer in met de perfecte vloer

Richt je slaapkamer in met de perfecte vloer

Comfort staat vaak centraal in een slaapkamer, want hier is dat ook echt het allerbelangrijkste. De vloeren van The Twelve brengen daarom dat warme en cozy gevoel terug, zodat jij nog sneller uit je bed geraakt.

 

Easy peasy lemon squeezy

Een slaapkamer inrichten is vaak een lang proces. Welke interieurstijl wil ik, kies ik voor gordijnen of lamellen, antiek of nieuw? Bij The Twelve maken we het je graag gemakkelijk. In slechts drie stappen vind jij de perfecte vloer voor in je slaapkamer. Daarna kan je met een gerust hart weer verder scrollen op Pinterest om inspiratie te vinden voor de rest van je kamer 😉.

Ook het onderhoud wordt ook een fluitje van een cent, want de stofzuiger of een zachte veegborstel is al voldoende om je vloer proper te houden. Als je dan toch je vloer eens grondiger wilt reinigen en opfrissen staan The Twelve Parketzeep en The Twelve Onderhoudsolie voor je klaar.

Ontdek hier alle twaalf houten vloeren en vind de perfect match.

 

Slaapkamer parket The Twelve 12 Lea

Zoek jouw verkooppunt

Eentje uit The Twelve kiezen? Wandel binnen bij onze verdelers en voel de warmte van het hout en de afwerkingsgraad van elke vezel. Onze vakmannen staan je graag met raad en daad bij om je te helpen bij je keuze.