Home Tips en Inspiratie Parket in jouw thuiswerk kantoor? A perfect match!

Parket in jouw thuiswerk kantoor? A perfect match!

Richt jij binnenkort een studeerkamer in voor je tiener of voor je thuiswerkkantoor? Wij geven je een aantal tips en ideetjes, en raden je uiteraard ook de perfecte The Twelve-vloer aan. Break a leg!

 

Oost west, thuis werk je het best

Het ziet ernaar uit dat telewerken de norm zal blijven voor een lange tijd. En omdat we nu eenmaal zoveel tijd thuis doorbrengen, begrijpen we volledig dat het voor jou belangrijk is om een home office te creëren waar rust, professionaliteit en comfort centraal staan. Maar ook dagelijkse stress verminderen en een echt ‘thuis’-gevoel creëren is belangrijk. Wel, met een The Twelve vloer sla je nooit de plank mis.

 

Time is money

Na een stressvolle week heb je vaak geen tijd of zin meer om grondig schoon te maken. Je wilt dat alles zo snel mogelijk klaar is zodat je sneller kan beginnen wijnen met je bubbel. Good news, met een The Twelve parket voldoet het om gewoon eens te stofzuigen of met een zachte veegborstel over je vloer te gaan.
Wanneer je jouw parket dan toch eens grondiger wilt reinigen en opfrissen staan The Twelve Parketzeep en The Twelve Onderhoudsolie voor je klaar.

 

Eetkamer parket The Twevle 09 Irene

Zoek jouw verkooppunt

Eentje uit The Twelve kiezen? Wandel binnen bij onze verdelers en voel de warmte van het hout en de afwerkingsgraad van elke vezel. Onze vakmannen staan je graag met raad en daad bij om je te helpen bij je keuze.